Voer uw aanmeldgegevens in

Plaats uw STAM en wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Om uw wachtwoord te resetten klik: hier

Wachtwoord vergeten?

Voer uw e-mail adres hieronder in om uw wachtwoord te resetten

U account werkt niet? Klik op de pijl voor meer informatie.

COM Breeders registreren procedure

Als het systeem een foutmelding geeft, neem dan contact op met de NBvV helpdesk of stuur een e- mail naar infosiscom2018@gmail.com. Hartelijk dank.

Uw unieke kweeknummer (STAM) is vereist en begint altijd met de landcode. Voorbeeld: voor Brazilië BR, voor Portugal PT, voor NLD is dit NL.

Het in te voeren nummer mag geen streepjes, komma's of schuine strepen bevatten. Als uw kweeknummer bijvoorbeeld de AA43 uit Nederland is, voert u NLAA43 in. Na registratie moet u minstens 48 uur wachten voordat het account is geactiveerd.

Door uw gegevens in te voeren, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden gedeeld met COM en de aangesloten organisaties voor die doeleinden binnen deze organisaties van toepassing, zoals wettelijk bepaald in de EU RGPD en andere van toepassing zijnde wetgeving.

Door registratie, dan wel het gebruik van deze registratie verklaart u dat:

- U akkoord bent met het lidmaatschap van de COM, via uw nationale COM organisatie;
- U de statuten en verordeningen van de COM en de OMJ, met name de interne regels COM, de OMJ-verordening, de tuchtregeling COM en de gedragscode COM hiermee aanvaardt en respecteert;
- U specifiek akkoord gaat met de technische en sportieve reglementen voor de evenementen waarvoor u zich aanmeldt of registreert

Alle COM- en OMJ-voorschriften zijn te vinden op: www.conforni.org OPGELET na eenmalige registratie:

Bewaar je vorige codes en je wachtwoorden, je hoeft alleen NL toe te voegen voor je kweeknummer en het wachtwoord in te voeren en hiermee is het account weer actief.

Als u zich al heeft aangemeld voor het systeem en niet kunt inloggen, kan dit zijn omdat uw account nog niet actief is op dit systeem.

Klik op de onderstaande knop en volg de stappen om uw account te activeren.

Als u ingeschreven waren in het oude systeem en kunt u niet inloggen, misschien uw account is nog niet actief. Klik op de link hieronder en volg de stappen om je account te activeren.

Activeer account